Resten av hagen

Resten av hagen

Her er resten av hagen

Siden Hyde Park er et eget prosjekt, vil jeg ikke blande inn resten av hagen.
Men litt plass må den få, og da kommer det hit..

Stikk gjerne innom hjemmesiden min : www.hagenihagen.no Der finner du mer hagestoff.

Mars i Januar

Vinteren og våren 2015Posted by Gunn Elisabeth Hagen Sat, January 03, 2015 16:10:39

Etter en førjul og jul med -20C har sønnavinden og plussgradene herjet i to dager. Den vakre hvite snøen ble borte og tilbake ligger pløyd åker og brungrønt gress.

Alperipsen står litt forvirret med knopper som var sprekkeferdige i begynnelsen av desember, men ombestemte seg da kulda og snøen kom.

Heldigvis har det frosset på igjen, og den lille telen som er slipper ikke taket. Jeg håper på snø så ikke plantene mine tar skade i den tørre vintervinden.

En liten tur ut mellom vindkulene med kamera fikk meg nesten til å lure meg selv til å tro at det er mars og ikke januar.

Tulipanspirer står fete inntil vestveggen på huset samen med alliumspirer som kom i november. Alt ble heldigvis satt på vent igjen, men jeg er redd rådyret skal spise de som en midtvinterssnack..

Revebjellene som blomstret så fantastisk for første gang i sommer til stor glede for insektene slapp sine frø i rikelig monn, og de rakk å spire i den lange høsten vi hadde. Nå dukket de opp fra snøen grønne og fine. Kanskje blomstrer de til sommeren?


På baksiden av huset lover det godt for pilestiklingene mine. De har vokst seg store og fine i løpet av sommeren, og om ikke lenge skal jeg klippe de ned og lagre de til våren. Jeg har mange planer for "pilefarmen" min. Håper det nevnte rådyret holder seg unna. Sporene i blomsterbedet er frosset som et fossilt dinosaurspor..

Så da er det bare å krysse fingrene og håpe på snø og at mus, rådyr og elg holder seg til det de får lov å spise. Tror ikke de leser bloggen min, så de vet jo ikke stakkar...  • Comments(0)//restenavhagen.hagenihagen.no/#post11