Resten av hagen

Resten av hagen

Her er resten av hagen

Siden Hyde Park er et eget prosjekt, vil jeg ikke blande inn resten av hagen.
Men litt plass må den få, og da kommer det hit..

Stikk gjerne innom hjemmesiden min : www.hagenihagen.no Der finner du mer hagestoff.

Vårvask

Vinteren og våren 2015Posted by Gunn Elisabeth Hagen Sun, March 15, 2015 19:36:18

Uken har vært mild på dagtid selv om nettene har vært kalde. Litt nordavind sørger for at det biter litt i øret når jeg går ut. Men en liten time hver dag før jobben får jeg alltid til.

Og i dag, søndag, har jeg fått en hel dag i hagen. Samboer sørget for vann i utekrana så MidtersteMorten og jeg kunne vaske drivhuset.

Vi måtte begynne med årets første kafferast på Cafè Bjerke. Halmen som har blåst utover etter at jeg ryddet bort vinterdekket på buksbomplantene fikk ligge. Ikke prioritert når det er kaffe i luften.. Buksbomen har fått striedekke i stedet for halm nå på våren så telen kan gå uten at plantene tørker ut.

Det er utrolig hvor mye rart som blir lagret i et drivhus i løpet av en vinter samme hvor lite drivhus man har..

Både drivhus og potter fikk en "grundig" vask med kost og slange. Søppel ble kastet med hard hånd, og planter funnet opp fra kjellerdvale. Gullbusk, aronia, kastanje og litt til skal få overnatte i drivhuset og komme ut på dagtid.

Også måtte vi ta en tur på vårtegnjakt..

Klatrehortensiaen som vokser på sørveggen av drivhuset er sprekkeferdig..

Pipeløken kikker opp i kjøkkenhagen og oreganoen har overlevd vinteren med glans. Gleder meg til å kunne bruke av hagens små gleder...  • Comments(0)//restenavhagen.hagenihagen.no/#post13