Resten av hagen

Resten av hagen

Her er resten av hagen

Siden Hyde Park er et eget prosjekt, vil jeg ikke blande inn resten av hagen.
Men litt plass må den få, og da kommer det hit..

Stikk gjerne innom hjemmesiden min : www.hagenihagen.no Der finner du mer hagestoff.

Telefritt

VårtegnPosted by Gunn Elisabeth Hagen Sat, April 09, 2016 18:58:25

Endelig en hel dag fri samtidig som solen skinner. Det er ikke hver dag.

Etter et skift i kjelleren hos plantene mine var det godt å komme ut i sola. Klesvasken fikk være med ut og en del stauder som har begynt å spire.

Neste helg er det hagemesse på Lillestrøm. Gleder meg til det. Har bestilt 100 nye pilestiklinger av to slag jeg ikke har fra før. Det vil si at pileåkeren min blir større, og at jeg må ta greipet fatt for å gjøre klart til innrykk.

I mars sto pileavlingen min i smeltevann som frøys og tinte annenhver dag. Jeg høstet og sorterte ut de lengste vidjene som jeg skal lage trær og andre kreasjoner av. En del kortere vidjer ble sortert ut i en annen bundt. De skal brukes til flettetrær i potter.

Ble litt kald på beina.. smiley

Slaget jeg har heter Pommersk pil og er rød i barken og kjennes nesten vokset ut. Plantene er to år gamle, og i år ble skuddene ca. 2 meter høye.

Jeg er så heldig å få låne plass i kjølelageret til en god nabo hvor vidjene mine kan stå lagret i dvale. Det er aldri godt å vite når telen går, og jeg vil ikke at de skal våkne før landet er klart.

Endelig har jeg tatt årets første spadetak!

Ikke helt beskjedent har jeg flyttet merkepinnene mine ut 3,5 meter fra gressplenen og utover i åkerlandet til Samboer. Han merker sikkert ikke at pinnene flytter seg en meter i året...

Da jeg satt de første stiklingene for to år siden la jeg sort plastikk og stakk gjennom den. Men nå vil jeg bytte den ut med maypexduk, en vevd plastikk duk som hindrer ugress (til en viss grad) og slipper vann gjennom. Da vil det bli lettere å holde stiklingene med vann og gjødsel.

Og så det viktigste.. Kafferast på Cafè Bjerke. Jeg tok meg ikke tiden til å hente stolene og bordet for det kan vente. Spaden derimot...  • Comments(0)//restenavhagen.hagenihagen.no/#post19