Resten av hagen

Resten av hagen

Her er resten av hagen

Siden Hyde Park er et eget prosjekt, vil jeg ikke blande inn resten av hagen.
Men litt plass må den få, og da kommer det hit..

Stikk gjerne innom hjemmesiden min : www.hagenihagen.no Der finner du mer hagestoff.

Buketter

Oppdatering i sommerhagenPosted by Gunn Elisabeth Hagen Wed, August 19, 2015 09:02:21

Jeg er rik. Min rikdom måles ikke i penger. Selv om jeg alltid ønsker forandring, en mulighet til å gå framover, finner på prosjekt og jobber tidlig og sent enten hjemme eller borte.

Jeg er rik, jeg er ikke misfornøyd, jeg er frisk, har en vakker frisk familie, gode venner og bor i et av verdens tryggeste, vakreste land.

Når jeg kan gå ut i hagen når morgentåken ligger over elven en augustdag klokka halv seks om morgenen og plukke vasen full av sommerblomster fra et staudebed som var nyplantet i fjor, når jeg ser alt arbeidet jeg har lagt ned kaster av seg, er det noe rart at jeg føler meg rik?

Potterosene som har overvintret i to år byr på vakre klaser på høye stilker, brudeslør som jeg sådde i fjor og trodde var etårig fyller opp på baksiden av rosene og lavendelen har vokst over all forventning. Noen kvister Spirea betulifollia (bjørkebladspirea) får være med som fyll.

Inne på kjøkkenbenken har jeg blandet sukker og litt sitronsyre i en krukke som holdbarhetsmiddel til bukettene mine etter oppskrift i boken "Blomster og buketter" av Isabella Smith.

Noen kvister med matricaria (hvite dobber) går bra sammen med rosene.

Ble fornøyd, og føler meg rik!  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.