Resten av hagen

Resten av hagen

Her er resten av hagen

Siden Hyde Park er et eget prosjekt, vil jeg ikke blande inn resten av hagen.
Men litt plass må den få, og da kommer det hit..

Stikk gjerne innom hjemmesiden min : www.hagenihagen.no Der finner du mer hagestoff.

Sistedag jul

Høst og vinterPosted by Gunn Elisabeth Hagen Sun, January 03, 2016 15:47:20

Jeg har ikke lett for å gi meg selv nyttårsforsetter, men jeg vet at i 2016 skal jeg gjøre enda mer morsomme, spennende og motiverende ting enn i 2015. Det bestemte jeg meg for allerede på morgenen 17.mai 2015 på oppfordring fra en person som ikke finnes lenger, så man kan ikke kalle det et nyttårsforsett men et mål for året.

Denne siste dagen i juleferien har jeg vært alene hjemme hele dagen. Jeg har hatt en lat morgen og litt rydding i huset før jeg skiftet og gikk ned i kjelleren til et prosjekt jeg har spart til en ledig stund.

I mitt avlange og smale kjellerrom hvor jeg har potter, redskap og inngang til krypkjelleren der plantene sover, har jeg ryddet langs den veggen og dratt inn tre kvartpaller som jeg har satt på høykant. De danner ferdige og perfekte ben til en benk med rom under til krukker og kasser.

Jeg er ingen snekker, men jeg klarer nesten å sage et panelbord rett. Turen til trelastutsalget gjorde jeg i november, og panelbordene har ligget ferdig kappet til nå.

Jeg tok en liten tur i verkstedet til Samboer etter en batteridrill. Skruer har jeg igjen etter blomsterkassebygging i sommer.

På enden satt jeg ben på en liten benløs bordplate jeg hadde liggende i vedkjelleren på 10. året. Så gjenstår bare en elektriker som kan koble skikkelig lys (plantelys) over benken så er jeg i gang. smiley

Jeg prøvekjørte benken med å sette sammen en plantehylle jeg kjøpte før jul på tilbud for 30,-. Heldigvis brukte jeg ikke mer enn 30 kroner, for dårligere trekvalitet og konstruksjon skal man lete lenge etter. Jeg synes synd på de som eventuelt har kjøpt den hyllen til full pris, og jeg skal ikke sette tunge planter på den. smiley

Men nå er den da satt sammen og skal få gjøre nytte for seg på et eller annet vis.

Så er det bare å rydde videre, snekre videre og glede seg til frøene skal i jorden.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.